RING OSS -

Fastighetsförvaltning Göteborg

RING OSS -

Om oss

Kontakta oss för fastighetsförvaltning i Göteborg!

Erbjuder ert företag tjänster inom fastighetsförvaltning i Göteborg? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om fastighetsförvaltning i Göteborg och forma den efter ert företag!

Vårt företag består av välmeriterade medarbetare med en bred kompetens och lång erfarenhet av fastighetsförvaltning i Göteborg. Gemensamt för oss alla är att vi är engagerade och arbetar hårt för att skapa en trevlig miljö i och kring dina fastigheter. Kontakta oss om du behöver hjälp med fastighetsförvaltning i Göteborg!

Trygg fastighetsförvaltning i Göteborg

Vi kan hjälpa dig med allt från att planera underhåll och kommande reparationer, till att sköta det löpande underhållet och ansvara för fastighetens ekonomi och entreprenaduppdrag. Vi är mångsidiga när det kommer till fastighetsförvaltning i Göteborg, och erbjuder alltid prisvärda lösningar som håller högsta kvalitet och utförs av mycket kunnig personal.

Vi utför både små och stora entreprenaduppdrag och är RISE-certifierade att stödja byggmästare som kontrollansvariga (KA) vid besiktning och byggnationer. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, byggherrar och kommuner som behöver en KA i byggprocessen.

Certifierade av rise som KA inom fastighetsförvaltning i Göteborg.  Certifierade för arbete med brandrisk inom fastighetsförvaltning i Göteborg.  Fastighetsförvaltning i Göteborg med prima maskinpark.Fastighetsförvaltning i Göteborg med miljödiplom.  Hållbar fastighetsförvaltning i Göteborg.  Kreditvärdig fastighetsförvaltning i Göteborg.

Vi är även certifierade att få utföra arbeten med risk för brand, medlemmar i bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna, diplomerade för arbete med avlopp, och diplomerade av Svensk miljöbas och Svensk kvalitetsbas som utvecklar och kvalitetssäkrar de nationella standarderna för Miljö- och kvalitetsdiplomering. Och vi är ett kreditvärdigt företag.

5 skäl att låta oss sköta din fastighetsförvaltning i Göteborg

 1. Ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning i Göteborg:
  Vi erbjuder både praktiska tjänster och tjänster inom fastighetsekonomi. Vi kan utvärdera offerter, ta fram kostnadskalkyler, göra underhållsplaner med prognoser, och agera rådgivare. Du kan även anlita oss för besiktning av fastigheter och/eller entreprenader och renoveringar.
 2. Fastighetsskötsel:
  Vi kan ombesörja det mesta inom fastighetsservice och fastighetsskötsel i Göteborg. Lämna över ansvaret till oss, vi uppdaterar dig kontinuerligt med vår underhållsplan för fastigheterna.
 3. Vår mission och vision:
  Att vara ett av regionens mest serviceinriktade företag inom fastighetsförvaltning i Göteborg. Vi ska erbjuda komplett och prisvärd fastighetsförvaltning i Göteborg. Det betyder att vi utför i princip alla typer av anläggningsarbeten, tjänster inom fastighetsekonomi och fastighetsservice.
 4. Våra styrkor:
  Med mer än 30 år i branschen, engagerad personal och en modern maskinpark kan vi utlova service av högsta kvalitet och låga priser. Samarbete och kontakt med människor är en stor del av vår vardag.
 5. Miljöpolicy:
  Vi verkar aktivt i vårt dagliga arbete för att vår förbrukning av resurser ska vara så miljömässigt hållbar som möjligt. Vi ser till att restprodukter som vår verksamhet ger upphov till återanvänds eller återvinns på ett optimalt sätt.

Välkommen att höra av dig om du vill anlita oss för fastighetsförvaltning i Göteborg!