RING OSS -

Fastighetsförvaltning Göteborg

RING OSS -

Fastighetsskötsel

Engagerad personal tar hand om din fastighetsskötsel i Göteborg.

Erbjuder även ert företag fastighetsskötsel? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Erbjuder ni tjänster inom fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning i Göteborg?Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter!

En stor del av vår fastighetsförvaltning i Göteborg består av fastighetsskötsel. Vi erbjuder prisvärda tjänster inom fastighetsskötsel i Göteborg med omnejd. Vår fastighetsskötsel innefattar teknisk förvaltning och underhållsservice med flexibla lösningar – alltid med dig som kund i centrum! 

Fastighetsskötsel i Göteborg

När vi har ansvar för din fastighetsskötsel sköter vi löpande och förebyggande underhåll av din fastighet. Kontakta oss om du behöver fastighetsskötsel i Göteborg. Våra ledord är tryggt, rent och funktionellt!

Tack vare kontinuerliga besök, ofta under en längre period, kan våra kunniga och engagerade medarbetare upptäcka och förebygga fel redan innan de uppstår. Om det skulle uppstå problem löser vi det, vi är proffs på fastighetsförvaltning i Göteborg! 

7 tjänster vi erbjuder inom fastighetsskötsel:

1. Vaktmästeri: Vårt mål är att ta hand om våra kunders lokaler och fastigheter på bästa sätt. Vi vet att en bra vaktmästare är lyhörd, hjälpsam och servicemedveten och anpassar därför vår tjänst därefter. Vår personalstyrka genomsyras av en hög servicegrad och ett starkt kundfokus, och vi anpassar alla tjänster utifrån våra kunders behov. Med vår stora vana av att hantera vaktmästartjänster för olika typer av verksamheter har vi resurser att snabbt åtgärda akuta fel.

2. Trädgårdstjänster: Vi tillhandahåller trädgårdsservice året runt. Några vanliga uppdrag under våren och sommaren är gräsklippning, plantering och växter. På hösten arbetar vi med löv och plockar undan inför vintern. På vintern är det halkbekämpning och snöröjning på mark och tak.

3. Städning: Vi städar både inne och ute. Anlita oss för städning om du vill ha en välstädad fastighetsfasad, fönsterputs, eller ett trapphus som som ger ett välkomnande intryck. Vi ordnar flexibla, skräddarsydda lösningar som fungerar för dig. Städning kombineras oftast med vår övriga fastighetsskötsel.

4. Yttre renhållning: Klottersanering, fasadrengöring och rengöring av alla slags byggnader, vilket inkluderar tillhörande delar som exempelvis fönstergaller. Tömning av papperskorgar och städning av markområde, sandlådor och övrig lekplatsutrustning. Det spelar ingen roll vad du behöver, vi ser till att du får det resultat som du vill ha, eftersom vi arbetar för att alla som vistas i våra kunders fastigheter skall få ett gott intryck – både inifrån och utifrån!

5. Halkbekämpning: Vi har maskiner för effektiv snöröjning och sandning. Vi tar även hand om snöskottning på tak och farliga istappar. Du kan abonnera på tjänsten snöröjning och halkbekämpning, men det går även att anlita oss vid behov.

6. Energieffektivisering: Vi utför även energioptimering och tänker ständigt på kundens möjligheter att effektivisera fastigheterna. Genom noggrann arbetseffektivisering i och runt fastigheterna kan vi använda tid till nya förbättringar och att tillgodose önskemål från våra kunder. 

7. Allmän service: Vi sköter alla vardagliga sysslor kring din fastighetsförvaltning i Göteborg, som byte av namnskyltar och glödlampor, stopp i avlopp, och hyresgäster som behöver hjälp med diverse fastighetsrelaterade problem. Vi skapar förutsättningar för trygghet, funktion och att fastigheten ger ett gott intryck.

Hör av dig till oss om du behöver fastighetsskötsel och/eller fastighetsförvaltning i Göteborg!